Britt-Marie Heidmark

Född 1946 och vädur för den som tror på det. Älskar rött.

Jag har målat – alltid; tecknat, målat i akvarell, olja och akryl. Många trodde att jag skulle ägna mig åt det när jag blev stor. När blir man stor ?

Silversmide är något som jag också har ägnat mig åt. Det är härligt att hamra och banka och känna formerna växa fram.

Jag har gått på en del korta målar-och tecknings kurser. När jag blev ”stor” tog jag mera tag i det hela och studerade från 2004 i 3 år vid Green Group i Täby och efter det vid Edsviks Konstskola i Sollentuna.

Jag har deltagit i samlingsutställningar i Väsby Konsthall, Edsviks Konsthall och Infra City och separatutställning på Folktandvården i Vallentuna samt Ensta Krog och på Bymella i Finnfara, Bollnäs varje sommar sedan 2015.

Jag är invald till Konst i Roslagen och har ställt ut 2015, 2016,2017, 2018, 2019och 2020 samt i Galleri Freja i Vallentuna sedan 2014 med ständig utställning tillsammans med övriga Frejaner.

Jag vill att man skall bli glad och må bra av konst, men en liten reflektion är inte i vägen.

Titta gärna in på min facebooksida BMArtHeidmark

Britt-Marie Heidmark

Örtagårdsvägen 4

186 50 Vallentuna

0708-29 63 04

brittmarie.heidmark006@gmail-com

Längtan till sol och sommar 1900:- vardera Blandteknik