Pia Burman Lindelöw

Jag är född och uppvuxen i Bromma på 50 och 60-talet. Har alltid varit intresserad av att teckna och måla. Efter gymnasiet började jag på Gerlesborgsskolan i Bohuslän och hade bla. Arne Isacsson som lärare Vi fick prova på olika tekniker som etsning, skulptur, olja och akvarell På kvällarna lärde vi oss konsthistoria med Hans From Därefter började jag på Nyckelviksskolan. Sökte in på Konstfacks lärarlinje med jag arbetade med omsorg mm för att försörja mig. På kvällstid gick jag på Konstfacks kvällskurser och andra kurser.

Tyvärr kom jag inte in på bild- och formlärarlinjen och behövde ett yrke. Jag utbildade mig till optiker med kontaktlinsbehörighet. På den tiden 70-talet, var det ett hantverksyrke med teori och praktik.  Därefter har jag gått på olika konstkurser i olika regier. Sen några år går jag på Edsvikskonstskola. Numer tyvärr utan lärare.
 
Utställningar:
– Vårsalongen, Spånga konstförening 2002
– Trappans Galleri i Vällingby 1998 mfl. 


Dimmornas kaj
Akryl på duk
Dimmornas kaj vs Mexikansk karneval
”Dimmornas kaj” är en gammal svart/vit fransk film som jag såg på TV. 1930-talet.
Jag tyckte att det var kul att matcha den glåmiga svart/vita film med lite mexikansk karneval i sprakande färger.
Pris 1800kr
Telefonnummer 0707677222